Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

AgroBOTS Business Masterclass - Schalen & Marktintroductie

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) - Tilburg
AgroBOTS Business Masterclass - Schalen & Marktintroductie

Houdt jouw bedrijf zich bezig met de agri en tech? En sta je op het punt de markt te betreden of je MVP te schalen?

Meld je dan aan voor de AgroBOTS Business Masterclass - Schalen en Marktintroductie op donderdag 6 juli van 10.00 tot 13.00 uur! Locatie: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Tilburg.

De masterclass is bedoeld voor startups, scale-ups en mkb’ers in de agritech, en is de derde in een serie van 5 masterclasses. Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op vragen rondom de stap van een Minimum Viable Product (MVP) naar industrieel schaalbaar product. Hoe pak je dit aan en welke manier past binnen jouw business model? Hierbij behandelen we ook een aantal voorbeelden uit de praktijk. Tijdens de sessie zal MTA ervaringen delen op het gebied van schalen en marktbetreding. De invulling van de sessie wordt verzorgd door Gritd.

Bij de workshop is lunch inbegrepen. 

Heb je nog vragen over de masterclass? Neem dan contact op met onze Jr. Programme Manager Lotte Konings (lkonings@bom.nl), zij staat je graag te woord.

Deelnemen aan de Masterclass?

Deelnemen aan de Masterclass?

Business Masterclass - Schalen & Marktintroductie
Datum: 6 juli, 10:00 - 13:00 | Inclusief lunch
Locatie: BOM - Goirlese Weg 15, Tilburg

Meld je gratis aan

Meer AgroBOTS Business Masterclasses bijwonen?

Het agroBOTS programma kent vijf business masterclasses. Deze zijn verdeeld over het jaar en de sessie Schalen & Marktintroductie is de derde. De reeks kent een logische opbouw, maar zijn grotendeels ook los te volgen.

Wil je nog meer kennis opdoen? Masterclass 4 & 5 vinden plaats in september, houd onze website in de gaten voor de laatste informatie.

Meer weten over AgroBOTS?

Via het AgroBOTS project ondersteunen we ondernemers op verschillende gebieden om agritech innovaties te versnellen. Dit gebeurt niet alleen op technologisch vlak maar ook op de doorontwikkeling van hun businessplan.

Projectpartners AgroBOTS
Holland Robotics (High Tech NL), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), REWIN, FME, ZLTO, ondersteund door Berenschot.

AgroBots wordt mede mogelijk gemaakt door:
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie.

Meer over AgroBOTS

Meer weten over AgroBOTS?