Back to segments

Internationalization

BOM provides Brabant companies and knowledge institutions with access to innovation regions in Europe and the rest of the world. We also work abroad to highlight the strengths that Brabant offers and assist newcomers and established foreign companies alike to fully utilize the province’s opportunities as a business location.

Wij helpen Brabantse ondernemers om kansen op internationale markten optimaal te benutten. 

We richten ons hierbij op kansrijke markten voor de Brabantse topsectoren. Dit doen wij door middel van het organiseren van o.a. webinars, netwerkevenementen en ondernemersreizen. We beschikken over een goed ontwikkeld netwerk en lokale vertegenwoordiging in China (regio Jiangsu), ASEAN (Singapore, Maleisië en Vietnam), Israël, Verenigde Staten (Midwest & Texas) en Zuid-Duitsland (regio's Baden Württemberg en Beieren).

Daarnaast bieden wij ondersteuning voor buitenlandse bedrijven die zich in Brabant willen vestigen. 

Wij begeleiden bedrijven die hun buitenlandse logistieke operatie, marketing & sales kantoor, productie- of assemblagevoorziening, R&D of datacenter in Brabant wilt vestigen, of de huidige werkzaamheden wilt uitbreiden.

Wil je als buitenlands bedrijf in Noord-Brabant ondernemen? Bekijk dan brabantisbright.nl.

Wil je internationale markten betreden?

“De BOM is een versneller van internationale expansie. Ze bieden een enorm netwerk en sparren graag met je over de te nemen stappen.”
Ruud Schenning, Manager New Business - AAE

Wil je in Brabant vestigen of uitbreiden?

664deaf1b77a6

Brabant is Bright

Brabant is Bright is de internationale campagne van Brabant voor de promotie van de regio in het buitenland en dient als hét platform voor internationaal zakendoen (in en met de regio Brabant). Via dit platform vinden partijen en ondernemingen een ruim aanbod aan cases, data, infographics, whitepapers en rapporten over het onderscheidend vermogen van regio. Ontdek insights over onder meer de Brabantse High Tech sector en het unieke karakter van de Agritech- en Medtechketen.
Naar website

Related articles

View all articles

Portret Adimec - Internationaliseren

Meer weten?

Voor informatie over betreden internationale markten:

Voor informatie over in Brabant vestigen of uitbreiden:

Mbrouwer bom nl

Maarten Brouwer

Voor informatie over de dienst internationaliseren:

View all employees

Share this page