Terug naar evenementen

AgroBOTS Business Masterclasses

21 maart 2023
High Tech Campus Eindhoven
6373717d1c05f

Houdt jouw onderneming zich bezig met de agrosector te versterken, verbeteren en verduurzamen door slim te werken en gebruik te maken van technologie? En wil je jouw onderneming consistent en succesvol laten groeien? Dan zijn de masterclasses van project AgroBOTS wat voor jou!

Versneld naar de markt

Om innovaties in de agrobotisering versneld naar de markt te brengen is het naast technologische doorontwikkeling belangrijk om bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten het businessmodel goed in te richten. Cijfers laten zien dat maar een klein deel van alle startups en bedrijven met een nieuwe product markt combinatie erin slaagt om hun bedrijf te laten groeien naar scale-up. Elke onderneming, van startup tot MKB-bedrijf, met een innovatief idee gaat volgens het levensfasen model door vier levensfasen. Waarbij elke levensfase een aantal mijlpalen kent.

Wil jij jouw onderneming op het gebied van agritech consistent en succesvol laten groeien, dan moet je je richten op de juiste mijlpalen binnen de betreffende levensfase. Hier gaan we jou bij helpen in een reeks masterclasses. Meld je hier aan.

Hoe zien de sessies eruit?

Het agroBOTS programma kent vijf business masterclasses. Deze sessies zijn verdeeld over het jaar. De reeks kent een logische opbouw, maar zijn grotendeels ook los te volgen.


Masterclass 3 100 dagen plan | 21 maart 09:30 - 12:30

Voorbereiding

Direct na aanmelding krijg je een consistentiescan toegestuurd, deze dien je uiterlijk vóór 27 januari in te vullen. Je krijgt de uitslag toegestuurd, neem deze door voorafgaand aan de masterclass.

6373b9dadbde5

Deelnemen aan de masterclass op 21 maart?

Schrijf je hier in!
6373b88ec53a7

Meer over AgroBOTS?

Vind hier meer informatie

Projectpartners AgroBOTS
Holland Robotics (High Tech NL), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), REWIN, FME, ZLTO, ondersteund door Berenschot.

AgroBots wordt mede mogelijk gemaakt door:
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie.

637375e5adc15

Deel deze pagina

Start making impact! Bekijk onze vacatures