Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact
Terug naar overzicht evenementen

AgroBOTS Business Masterclasses

's Hertogenbosch
AgroBOTS Business Masterclasses

Houdt jouw onderneming zich bezig met de agrosector te versterken, verbeteren en verduurzamen door slim te werken en gebruik te maken van technologie? En wil je jouw onderneming consistent en succesvol laten groeien? Dan zijn de masterclasses van project AgroBOTS wat voor jou!

Versneld naar de markt

Om innovaties in de agrobotisering versneld naar de markt te brengen is het naast technologische doorontwikkeling belangrijk om bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten het businessmodel goed in te richten. Cijfers laten zien dat maar een klein deel (5%) van alle startups en innovatief MKB met een nieuwe product markt combinatie erin slaagt om hun bedrijf te laten groeien naar scale-up. Elke onderneming, van start-up tot MKB-bedrijf, met een innovatief idee gaat volgens het levensfasen model door vier levensfasen. Waarbij elke levensfase een aantal mijlpalen kent. Wil jij jouw onderneming consistent en succesvol laten groeien, dan moet je je richten op de juiste mijlpalen binnen de betreffende levensfase. Hier gaan we jou bij helpen in een reeks masterclasses.

Hoe zien de sessies eruit?

Het agroBOTS programma kent vijf business masterclasses. Deze sessies zijn verdeeld over het jaar. De reeks kent een logische opbouw, maar zijn grotendeels ook los te volgen.

Uitzondering hierop zijn eerste twee sessies, 8 december en 19 januari, waarbij we specifiek ingaan op jouw onderneming. Hier is de tweede sessie een verdieping op de eerste sessie en daarom is het handig om beiden bij te wonen. Noteer daarom naast 8 december 2022 ook alvast 19 januari 2023 in je agenda. De overige drie sessie volgen later in 2023. Hiervoor ontvang je nog een uitnodiging en meer informatie.

Masterclass 1 Business Basics | 8 december 09:30 - 12:30

Voorbereiding

Ongeveer een week voor de masterclass krijg je van ons een link naar een vragenlijst over jouw bedrijf en innovatie.

Tijdens

We beginnen de masterclass met een korte pitch van jouw businessmodel. De opzet voor deze presentatie ontvang je na aanmelding. Aan de hand van deze pitch en de ingevulde scan gaan we kijken waar jij nu staat met je onderneming en welke punten aandacht verdienen om een consistent en schaalbaar businessmodel neer te zetten.

Vervolg

Deze input is het startpunt voor de vervolgsessie op donderdag 19 januari. We gaan werken aan een 100 dagenplan. Welke concrete stappen moet jij de komende 100 dagen gaan zetten om door te groeien.

Deelnemen aan de masterclass op 8 december?

Deelnemen aan de masterclass op 8 december?

Schrijf je hier in!
Meer over AgroBOTS?

Meer over AgroBOTS?

Vind hier meer informatie

Projectpartners AgroBOTS
Holland Robotics (High Tech NL), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), REWIN, FME, ZLTO, ondersteund door Berenschot.

AgroBots wordt mede mogelijk gemaakt door:
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie.

Meer weten?