Ga naar content

Jaarverslag 2020

Ontdek hoe de ambities van de BOM prestaties worden
Contact

Kansrijke Sleuteltechnologieën

Sleuteltechnologieën bepalen de manier waarop we in de toekomst leven, leren en werken. Ze dragen bij aan het oplossen van onze maatschappelijke uitdagingen. De BOM zet samen met ondernemers in op het digitaliseren en circulair maken van de hightech maakindustrie, slimme én groene mobiliteit en baanbrekende technische oplossingen.

Hoe zorgen we dat Brabant een top kennis- en innovatieregio in Europa blijft?

  • Versneld en breed digitaliseren van de hightech maakindustrie: smart Industry en (aerospace)maintenance & services, smart & sustainable automotive. 
  • Circulair maken van de maakindustrie; door minder gebruik te maken van ruwe grondstoffen en grondstoffen in de keten te behouden.
  • Slimme én groene mobiliteit door digitalisering, automatisering en verduurzaming.
  • Het verder ontwikkelen, opschalen en naar de markt brengen van voor Brabant essentiële en nieuwe (sleutel)technologieën als geïntegreerde fotonica, artificial intelligence en nanotechnologie.

Producten

Bij de BOM draait het allemaal om de impact die Brabantse ondernemingen leveren aan een sterke, concurrerende economie, die zorgt voor duurzame werkgelegenheid en oplossingen biedt voor maatschappelijke vraagstukken. Om de impact van bedrijven te vergroten bieden wij enkele producten aan.

Bekijk alle producten
In-depth overview High Tech Systems & Materials Sector in Brabant (Netherlands)

In-depth overview High Tech Systems & Materials Sector in Brabant (Netherlands)

Rapport met cijfers en feiten over de High Tech System & Materials sector in Noord-Brabant.