Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
Contact

Van startup naar scale up, met ondersteuning van BOM!

Wil jij je startup laten groeien? Dan is de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) er voor jou! BOM is een non-profitorganisatie die al meer dan 40 jaar Brabantse startups succesvol laat doorgroeien naar scale up, met kennis, geld en toegang tot een groot netwerk. Ben jij klaar voor de kickstart?

Wil jij je (pre)startup laten groeien? Dan komt daar veel bij kijken. Hoe stel je het juiste team samen? Welke prijs is de klant bereid om te betalen? Hoe haak je de juiste partners aan? Hoe weet je of er wel genoeg markt is voor jouw innovatie? Waar haal je kapitaal vandaan? Allemaal vragen waar jij 's nachts van wakker kunt liggen.

Gelukkig is BOM er om jou aan de antwoorden te helpen. BOM heeft als missie om meer startups naar scaleups door te laten groeien en een sterk startup ecosysteem te bouwen in Brabant. Dit doen we al meer dan 40 jaar met veel succes. Met persoonlijke begeleiding van onze venture developers, programma’s & scans, financiële middelen en toegang tot een groot netwerk laten we ook jouw startup doorgroeien tot scaleup.

Voor de pioniers in het bedrijfsleven

We richten ons op innovatieve (tech) startups die groeiambitie hebben én potentie om op te schalen. We focussen in het bijzonder op Brabantse ondernemingen die bijdragen aan duurzame voedselsystemen, gezonde toekomst, klimaatneutrale energieoplossingen en kansrijke sleuteltechnologieën.

Venture development

Je startup laten doorgroeien tot scaleup gaat niet over één nacht ijs; dat gaat in verschillende stappen. Als je succesvol wil groeien, is timing van groot belang! Wij zorgen ervoor dat je je tijd en geld inzet op de activiteiten die op dat moment nodig zijn om consistenter en sneller te groeien. 

Wij ondersteunen je tijdens je ondernemersreis met onze startup programma's, workshops, instrumenten en natuurlijk met persoonlijke begeleiding door onze venture developers.

Voor de pioniers in het bedrijfsleven

Waar kunnen we jou bij helpen? 

Onze dienstverlening is gevarieerd. Van hulp bij een investeringsaanvraag tot begeleiding bij klantonderzoek; van een salesfunnelanalyse tot supply chain support. Een samenwerking met BOM helpt jouw startup om op een duurzame manier te groeien. Samen kijken we waar jouw startup staat en wat er nodig is om in de volgende levensfase(s) te komen.

Thema's

Programma's & scans

We bieden diverse programma’s aan waarin jij begeleid wordt door experts uit het startup ecosysteem en ervaringen kunt uitwisselen met mede-ondernemers. Ook bieden we scans die de verbeterpunten van jouw startup blootleggen, waarmee je aan de slag kunt.

Bekijk alle diensten

Persoonlijke begeleiding

Als je startup zich verder ontwikkelt, worden de vraagstukken steeds unieker en specifieker. BOM heeft een team van ervaren Venture Developers die jou coachen om verder te groeien naar een volgende levensfase. Het doel: via een doordachte en efficiënte route richting het worden van een succesvolle scale up.

Bekijk alle diensten

Financiering

Als je wilt groeien met je onderneming, is er geld nodig. Maar wel op het juiste moment en met het juiste doel. BOM adviseert niet alleen wanneer de tijd rijp is om financiering op te halen, maar heeft de financiële middelen om zelf te investeren én bezit het netwerk en de reputatie om co-investeerders aan boord te krijgen.

Bekijk alle diensten

Hoe werken we?

Neem contact op met de venture developer van jouw sector als jij duurzaam wilt groeien met je startup. Na een kennismaking maken we een scan van de huidige situatie van je onderneming. Uit deze scan blijkt in welke levensfase je zit en wat je nodig hebt om in een volgende fase te komen. Afhankelijk van de levensfase van je startup kijken we welke oplossing het beste bij jouw startup past.

Ons team van Venture Developers staat voor je klaar!

Agrofood

Key technologies

Energy

Key technologies

Medical Technology

Key technologies