Ga naar content

Corona-update

maatregelen, aanvullende dienstverlening en praktische tips
Contact

BOM | Catalyzing Change

Ondernemerschap is de aanjager voor verandering. Van duurzame voeding, een gezonde toekomst, klimaatneutrale energie tot de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zorgt dat start-ups die daaraan bijdragen een vliegende start maken en kunnen doorgroeien tot scale-ups, dat ondernemingen in Brabant altijd over de juiste faciliteiten beschikken en dat bedrijven met internationaliseringsambities deze kunnen waarmaken. De afgelopen vier jaar realiseerde de BOM impact samen met meer dan 600 ondernemingen.

Meer weten?

Impact realiseren voor Brabant

Reporting | Bij de BOM draait het allemaal om de impact die Brabantse ondernemers en ondernemende Brabanders leveren aan een sterke, concurrerende economie, die zorgt voor duurzame werkgelegenheid en oplossingen biedt voor maatschappelijke vraagstukken. Meer weten?

Bekijk onze reporting portal

Showcase

Voedselverspilling tegengaan biedt volop kansen voor nieuwe business

Van restjes aardappelen en brood tot groenten met een kleine afwijking en niet-opgegeten vlees. We gooien nog steeds heel wat voedsel weg met z’n allen. Een derde van al het eten dat voor mensen wordt geproduceerd belandt niet in onze monden. In Noord-Brabant werken ondernemers aan innovatieve technologieën en businessmodellen om voedselverspilling tegen te gaan. De BOM helpt ze daarbij.

Lees meer
Voedselverspilling tegengaan biedt volop kansen voor nieuwe business