Ga naar content
Start making impact! Bekijk onze vacatures!
BOM 40 jaar!
Contact

Catalyzing Change

Ondernemerschap is de aanjager voor verandering. Van duurzame voeding, een gezonde toekomst, klimaatneutrale energie tot de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën.

Ontdek meer over de BOM
Start making impact! Bekijk onze vacatures!

Venture Building

Cijfers laten zien dat maar een klein deel van alle startups erin slaagt om hun bedrijf te laten groeien naar scale-up. De venture building aanpak van de BOM is erop gericht om startups wel consistent te laten doorgroeien.

Venture building is de begeleidingsmethodiek voor startups in Brabant waarin we meten waar jouw startup staat en op basis daarvan de juiste begeleiding bieden binnen een partnernetwerk dat alles in huis heeft om je van idee naar scale up te brengen.

Lees verder

Venture Building

Meest actieve investeerder in Nederlandse startups

Recent heeft Dealroom ons uitgeroepen tot meest actieve venture capital investeerder in Nederlandse startups, een titel om trots op te zijn! BOM focust zich op startups die bijdragen aan maatschappelijke transities, zoals klimaatneutrale energieoplossingen, gezonde toekomst, kansrijke sleuteltechnologieën en duurzame voedselsystemen. 

Het mooie is dat we naast investeren nog veel meer kunnen betekenen voor ondernemers. BOM zorgt dat startups die bijdragen aan deze transities met de juiste ondersteuning en financiering een vliegende start maken. Ook zorgen we dat bedrijven met internationaliseringsambities deze kunnen waarmaken. En dat doen we al 40 jaar met veel succes! 

Lees meer over het Dealroom rapport

Meest actieve investeerder in Nederlandse startups
Impact voor Brabant

Impact voor Brabant

Reporting | Bij de BOM draait het allemaal om de impact die we samen met Brabantse ondernemingen leveren aan een concurrerende economie. Impact die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Meer weten?

Bekijk ons jaarverslag en actuele prestaties