Samen innoveren

Contact

Wij brengen de juiste mensen samen om innovaties te versnellen en nieuwe business voor jouw bedrijf te realiseren

Door innoveren kun je nieuwe producten ontwikkelen of jouw producten duurzamer produceren, jouw concurrentiepositie verbeteren en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Maar innovatie vraagt om tijd, kennis, faciliteiten en financiële middelen. Wij geloven dat midden- en kleinbedrijven (MKB) sneller nieuwe innovaties naar de markt kunnen brengen door samen te werken met elkaar én met kennisinstellingen en overheden. Wij brengen jou met deze partijen samen.

Participeer in een innovatieproject

Ben je benieuwd waar andere ondernemers kansen zien en hoe we daar samen mee aan de slag gaan? Bekijk dan onze lopende projecten en beoordeel of jij door hieraan deel te nemen ook innovaties kan versnellen.

Bekijk onze projecten >

Initieer een nieuw innovatieproject 

Zie jij innovatiekansen binnen jouw keten of sector die ook voor andere ondernemers relevant zijn en geloof je dat deze kansen verzilverd kunnen worden via samenwerking? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Deel jouw innovatiekans >

Ondernemen op de BIC: succes door samenwerking

"Wie je ook bent, je kunt het nooit alleen."

Yaskawa, gevestigd op Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven, is een van de deelnemers aan het Fieldlab Flexible Manufacturing. Voor het antwoord op de vraag hoe de toekomst van de maakindustrie eruitziet, zul je moeten samenwerken, vindt managing director Eddie Mennen: ”Wie je ook bent, je kunt het nooit alleen.”

Lees meer
"Wie je ook bent, je kunt het nooit alleen."