Ga naar content

Corona-update

maatregelen, aanvullende dienstverlening en praktische tips

Samen innoveren

Kansen verzilveren

BOM Ecosystems Development

Wij brengen de juiste mensen samen om innovaties te versnellen en nieuwe business voor jouw bedrijf te realiseren

Door innoveren kun je nieuwe producten ontwikkelen of producten duurzamer produceren, jouw concurrentiepositie verbeteren en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Maar innovatie vraagt om tijd, kennis, faciliteiten en financiële middelen. Wij geloven dat midden- en kleinbedrijven (MKB) sneller nieuwe innovaties naar de markt kunnen brengen door samen te werken met elkaar én met kennisinstellingen en overheden. Wij brengen jou met deze partijen samen.

Europese Projecten 

De BOM is betrokken bij verschillende Europese projecten. Hier vind je een overzicht van de projecten met de projectinformatie: voor wie is het bedoeld en hoe kunnen ze helpen bij het groeien van ondernemingen.

Innovatieprogramma Brainport Industries Campus

Samen innoveren in de Fabriek van de Toekomst

Brainport Industries Campus (BIC) vormt samen met de High Tech Campus en de TU/e Campus de slimme driehoek van Brainport Regio Eindhoven. Michel Weeda van de BOM is verantwoordelijk voor het innovatieprogramma op BIC: “Ons doel is om technische innovaties zo snel mogelijk beschikbaar krijgen voor de Brabantse hightech maakindustrie.”

Lees meer
Samen innoveren in de Fabriek van de Toekomst
Contact